Israel – Craciun la ieslea din Bethlehem (6 zile/5 nopti)


Plecare 21.12

Servicii incluse
5 nopti cu DEMIPENSIUNE (5 mic dejunuri si 4 cine atunci cand ele sunt precizate in program) Bethlehem hotel 4*;
Cina Festiva de Craciun in data de 25.12.2018, in valoare de 25€/pers. ;
Transferuri si transportul cu autocar cu aer conditionat;
Vizitele si intrarile a caror ordine poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale:
Transport avion TAROM Otopeni–Tel Aviv-retur. Bagaj de cala de 23 kg de persoana si de cabina 10 kg de persoana;
Taxele de aeroport 175 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
BONUS! Asigurarea storno si medicala pentru orice varsta;
Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului;

Preturile nu includ
Alte excursii optionale si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale, mese si bauturi la mese;
Pranz fara bauturi la Qumran si pranz cu Pestele Sf. Petru ( fiecare la 25 USD/persoana/pranz)
Plimbare cu barca pe Marea Galileei: 12 USD/persoana
Excursie la Sf.Sava: 12 USD/persoana
Transportul intern care se poate face la cerere, in rezervari, cu achitarea suplimentului pentru ruta aleasa

Cod oferta C00K

Ziua 1 (21 Dec.2018) Bucuresti – Tel Aviv – Ierusalim – Bethlehem
Ora 05.00 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 07.45 decolare spre Tel Aviv cu zborul TAROM RO155. Sosire la Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion la ora 10.20. Se pleaca spre Ierusalim si se viziteaza Muntele Maslinilor: coboram pana la Biserica Tatal Nostru unde Iisus i-a invatat pe apostoli cum sa se roage si la Biserica Dominus Flevit unde Mantuitorul a plans prevestind caderea Ierusalimului; vizitam Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. Intram in Cetatea Ierusalimului si parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantului Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. La pranz, urcam pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David, Biserica Adormirea Maicii Domnului si Zidul Plangerii. Cina si cazare Bethlehem hotel 4*.
Ziua 2 (22 Dec.2018) Bethlehem– Muntele Tabor – Nazaret – MAREA GALILEEI
Mic dejun. Dimineata se pleaca spre Galileea. Urcam mai intai pe Muntele Tabor si ne inchinam la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Vizitam apoi Biserica Ortodoxa Sf. Gavril din Nazaret – orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant. Ne deplasam spre Capernaum, unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Admiram Marea Galileei si gradina Bisericii de pe Muntele Fericirilor. Optional, dejun la un restaurant din zona unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret suplimentar 25 USD/pers.). Cina si cazare Bethlehem hotel 4*.
Ziua 3 (23 Dec.2018) Bethlehem – Excursie la Hozeva – Ierihon – MAREA MOARTA
Mic dejun. Se pleaca dimineata si se viziteaza Asezamantul Romanesc din Ierihon. Se continua cu Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului. Se poate servi masa de pranz in cadrul Complexului Qumran (pret suplimentar 25 USD/persoana, include masa tip bufet, exclus bauturi). Se poate vizita situl arheologic de la Qumran, locul in care a trait gruparea esenienilor si unde au fost descoperite celebrele documente de la Marea Moarta, scrise de acestia (bilet de intrare: 7 USD/persoana). La Marea Moarta se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta. Cina si cazare Bethlehem hotel 4*.
Ziua 4 (24 Dec.2018) Bethlehem – locul sfant al Nasterii in Ajunul Craciunului
Mic dejun. Vizita in Bethlehem la Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Domnul Iisus Hristos, locul ieslei si Biserica Catolica Sfanta Ecaterina; la pranz vom putea admira parada speciala a cercetasilor crestini, organizata in Bethlehem cu ocazia sarbatorii sfinte a Craciunului. Dupa amiaza vizitam Biserica de la Campul Pastorilor. Functie de vreme, seara, va invitam la Concertul special de Craciun, organizat de autoritatile locale, langa bradul impozant din Piata Ieslei. In piata se poate asista si la Slujba de Craciun din Biserica Catolica a Nasterii. Cina si cazare Bethlehem hotel 4*.
Ziua 5 (25 Dec.2018) Bethlehem – Ierusalim – Craciun Fericit in Tara Sfanta!
Mic dejun. Vizita la Asezamantul Romanesc din Ierusalim. Intoarcere la Bethlehem. Cina FESTIVA DE CRACIUN, petrecere traditionala in stil arab in hotel. Sunt incluse urmatoarele bauturi: o sticla de vin la 4 persoane, o bautura racoritoare sau apa imbuteliata. Pregatim surprize, muzica si antren. Cazare Bethlehem hotel 4*.
Ziua 6 (26 Dec.2018) Bethlehem – Ein Karem – Tel Aviv – Jaffa
Mic dejun. Se pleaca dimineata si se viziteaza Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul, la Biserica nasterii Sfantului. Dupa amiaza plecam spre Tel Aviv pentru un scurt tur de oras si plimbare pe malul Marii Mediterane in Jaffa – cartierul vechi al orasului. La ora 21.30 prezentare la Aeroportul Ben Gurion pentru formalitati si imbarcare la cursa Tarom.
Ziua 7 (27 Dec.2018) – Tel Aviv – Bucuresti
Decolare spre Bucuresti RO154 la 00.30. Aterizare la Bucuresti la 03.25.

21 Decembrie – 690 euro/persoana

REZERVARE OFERTA

DETALII TURISTI


Domnul / Doamna* (obligatoriu)

 

DETALII FACTURARE (obligatoriu)


 

ALTE DETALII
CE SPUN ALTI TURISTI DESPRE ACEASTA OFERTA?

Momentan nu exista impresii din partea turistilor..

Lasa-ne impresia ta despre ISRAEL

Rating