ISRAEL – Religie, istorie, traditie intr-o calatorie in Tara Sfanta (6 zile/5 nopti)


Plecare: 12.11; 30.11

Tel Aviv – Bethleem – Ierusalim – Ierihon – Marea Moarta – Nazaret – Caana Galileii – Capernaum – Muntele Tabor – Haifa /

 

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania EL AL;
 • asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire / plecare;
 • 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina) la hotel 4* standard local (echivalent 3*superior european): 3 nopti in Bethleem si 2 nopti in Nazaret;
 • transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
 • intrari la obiectivele precizate in program;
 • ghizi vorbitori de limba romana la Bethleem si Ierusalim (Via Dolorosa), specializati in actiuni turistice / pelerinaje;
 • insotitor roman de grup.
 • transfer munte Tabor;
 • taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari);

 

NU SUNT INCLUSE:

 • tips (bacsisuri): se practica in Zona Orientului Apropiat, inclusiv in Israel: 30 EURO/persoana (pentru ghizi locali, soferi, restaurante, hoteluri), se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
 • bauturi, mese optionale sau alte intrari care nu sunt incluse in program;
 • asigurarea medicala si asigurarea storno (optionale, dar recomandate) se incheie odata cu semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

03.09: Bucuresti 10:50 – Tel Aviv 13:25

08.09: Tel Aviv 21:30 – Bucuresti 00:15

 

Plecare: 12.11.2018
Bucuresti 11:00 Tel Aviv 13:45
Tel Aviv 19:40 Bucuresti 22:30

Plecari: 30.11.2018
Bucuresti 11:00 – Tel Aviv 13:45
Tel Aviv 17:40 – Bucuresti 20:30

Cod oferta P004

ZIUA 1: BUCURESTI – TEL AVIV – BETHLEEM

Intalnire la Aeroportul International Otopeni din Bucuresti, cu 3 ore inainte de decolare, cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa EL AL cu destinatia Tel Aviv . Aterizare pe aeroportul Ben Gurion. Dupa indeplinirea formalitatilor de intrare in Israel, tur auto panoramic in jurul Portilor Sfintei Cetati. Cina si cazare la hotel 4* standard local in Bethleem.

ZIUA 2: BETHLEEM – IERUSALIM

Mic dejun. In Bethleem, vom vizita Biserica Ortodoxa a Nativitatii, Cripta unde s-a nascut Domnul, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui sau Grota pruncilor ucisi. Deplasare la Ein Karem, patria Sf. Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sf. Ioan, ridicata pe locul nasterii Sf. Ioan Botezatorul si Fantana Fecioarei Maria. Intoarcere la Ierusalim – vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David, Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.

ZIUA 3: IERUSALIM

Mic dejun. Incepem o noua zi de pelerinaj la Ierusalim urcand mai intai pe Muntele Scopus. Vizita la Biserica Pater Noster (Tatal nostru) si Biserica Dintr-o Lacrima, la Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, continuam cu Biserica Mormantul Maicii Domnului. Vom intra în Sfanta Cetate prin poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii în care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Biserica si Caminul romanesc din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

ZIUA 4: IERUSALIM – IERIHON – MAREA MOARTA – NAZARET

Mic dejun. Deplasare Bethleem – Ierusalim – Marea Moarta. Intrare in orasul Ierihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco-Ortodoxa unde se afla Dudul lui Zacheu si Biserica si Caminul Romanesc de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice si la restaurant cu autoservire. Scurta pauza de 30 minute. Continuam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. OFERTA: Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Cina si cazarea la hotel 4* standard local in Nazaret.

ZIUA 5: NAZARET – CAANA GALILEII – CAPERNAUM

Mic dejun. Vizitarea Bisericii Ortodoxe Sfantul Gavril cu Izvorul Mariei-pictata de fratii Morosanu in anul 1077, si a Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Deplasare la Capernaum, oras denumit si Cetatea Domnului, vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, casa Sfantului Petru. Vom continua cu Tabha, locul unde a fost savarsita minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Apoi, urcare pe Muntele Fericirilor si vizitarea Bisericii. Optional, in functie de timp, scurta croaziera de 45 minute (aprox. 10 Euro/persoana) pe apele sfinte ale Marii Galileii. Cina si cazare la hotel in Nazaret.

ZIUA 6: NAZARET – MUNTELE TABOR – HAIFA – TEL AVIV – BUCURESTI

Mic dejun. Parasim orasul Nazaret si ne indreptam spre Muntele Tabor – vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul Schimbarii la Fata. Transfer cu microbuze arabe (10 EURO/persoana). Ajungand in Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel, vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase – etajate. Continuam cu vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv. Continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion. Imbarcare cursa EL AL.

Date de plecare Tarif persoana in dubla Supliment single
12.11 669 euro 165 euro
30.11 689 euro 185 euro

REZERVARE OFERTA

DETALII TURISTI


Domnul / Doamna* (obligatoriu)

 

DETALII FACTURARE (obligatoriu)


 

ALTE DETALII
CE SPUN ALTI TURISTI DESPRE ACEASTA OFERTA?

Momentan nu exista impresii din partea turistilor..

Lasa-ne impresia ta despre ISRAEL

Rating