Pelerinaj Israel – Plecare din Cluj-Napoca


Plecari: 06.09 / 18.10

PE URMELE MANTUITORULUI  IN TARA SFANTA

ORARUL DE ZBOR:

TUR: CLJ – TLV  06:10- 09:10

RETUR:  TLV – CLJ 10:00 – 13:15


TARIFUL  INCLUDE:

 • Biletul de avion CLJ – TLV – CLJ – cu compania aeriana WIZZAIR
 • Taxe aeroport – obligatorii (145 eur/ pers)
 • Cazarea: 5  nopti la hoteluri de 4*- demipensiune ( mic dejun si cina)
 • Intrarea la toate obiectivele turistice mentionate in program.
 • Ghid vorbitor de limba romana
 • Reprezentant specializat din partea agentiei – insotitor de grup
 • Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului

TARIFUL NU INCLUDE:

 • Bacsis (tips) Pentru sofer si ghid – obligatoriu (30 eur/pers) – se achita in aeroport in ziua plecarii
 • Supliment camera single (200 eur/pers)
 • Asigurarea storno si asigurarea medicala
 • Inchiriere casti  sonorizarepe tot parcursul excursiei (10 eur/ pers) – obligatorii


Va PUTEM OFERI SI URMATOARELE FACILITatI:

 • Excursii optionale
 • Transfer din localitatea dvs. spre aeroport si retur cu autocar/microbus modern, rapid si confortabil 
 • Bistrita, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu – 45 eur/pers
 • Brasov – 40 eur/pers
 • Ploiesti – 30 eur/pers

Nota! Transferul se efectueaza pentru un grup minim de 19 persoane.

Tarifele de transport sunt valabile pentru un grup de 40 de pers. in cazul in care numarul de turisti este mai mic tarifele vor suferi modificari.

Va RECOMANDAM EXCURSIILE OPtIONALE CU PLATA DIN ROMANIA (deoarece sunt mult mai rentabile)

 • Masada (25 eur/pers)
 • Plimbare cu barca pe Marea Tiberiadei si masa cu „Pestele Sfantului Petru” (30 eur/pers)

Atentie! Excursiile optionale achitate in Israel se majoreaza cu 5 euro/excursie.

OBSERVAtII:

 • Agentia tour operatoare poate schimba ordinea programului pe zile sau inlocui unele obiective din motive de securitate in functie de programul festivitailor si posibilitatilor de participare
 • De asemenea, programul pe zile – ordinea vizitelor – poate fi modificat, cu pastrarea integrala a vizitelor mentionate in program.
 • Orele plecare/sosire, pot suferi modificari nesemnificative.
 • Ordinea cazarii va in functie de confirmarea disponibilitatii la hoteluri conform ofertei.
 • Documentele necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii si asigurare medicala.
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii, ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul israelian.
 • in pretul biletului de avion este inclus transportul bagajelor, in limita a 20 kg/pasager, atat la dus cat si la intors (kg suplimentare se platesc conform tarifelor stabilite de companiile de zbor, min 10 euro/kg)
 • Categoria hotelurilor este cea atribuita de autoritatile locale.
 • Shekelul nou este moneda oficiala a statului Israel si (impreuna cu dinarul iordanian) al statului Palestinian. Un shekel nou valoreaza 100 de agorot noi.
 • Recomandam sa aveti la dumneavoastra dolari americani.

Tariful este valabil pentru minim 40 de persoane. Daca grupul va fi mai mic de 40 de persoane tariful se va majora.

 

Cod F00I

Ziua 1:
Intalnire la Aeroportul International Avram Iancu (Cluj-Napoca) in data de 10 mai 2018 la ora 03:00 cu reprezentantul agentiei. Zbor spre Tel Aviv. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de catre ghidul roman care va insoti grupul pe tot parcursul pelerinajului. Incepem itinerarul cu un tur panoramic al orasului Tel Aviv si al orasului Jaffa care este un vechi port pe malul Marii Mediterane, acum faimos cartier al artistilor, dupa care urcam pana in orasul Haifa care se afla la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele gradini BAHAI pentru a admira terasele suspendate. Continuam vizita cu un popas in vechea cetate Cezareea . Pelerinajul continua cu Cana Galileei, locul unde Isus a facut minunea transformarii apei in vin. Apoi, facem o vizita de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica Buna Vestire, cea mai mare constructie romano-catolica din Orientul Mijlociu; Biserica Sfantului Iosif (atelierul lui Iosif ) si o vizita optionala la Muzeul Nazaretului. Cazare la hotel de 4* in Nazaret/Tiberias.
Ziua 2:
Micul dejun. Urcam pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul Schimbarii la fata si continuam cu vizitarea bisericii romano-catolice sau a bisericii ortodoxe, la alegere. Urcam pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de masline. Mergem la Capernaum, locul in care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfantului Petru si Sinagoga orasului. Vizitam Thaba, locul inmultirii painilor si pestilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuand spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croaziera pe Marea Galileei si optional un pranz delicios la un restaurant pescaresc, unde vom putea servi pestele Sfantului Petru. Cina si cazare in hotel 4* in Nazareth/Tiberias.
Ziua 3:
Micul dejun.Optional putem vizita centrul de prelucrare a diamantelor Caprice din Tiberias. Ne indreptam spre pustiul Iudeii: vizita optionala la celebra fortareata Masada (monument UNESCO 2001), construita de Regele Irod. Simbol al libertatii evreilor, fortareata mai pastreaza intacte cele doua sute de coloane de marmura ce infrumuseteaza vechile bai incalzite, precum si frescele si mozaicurile antice. Masada este situata pe malul vestic al Marii Moarte, cel mai jos loc de pe Pamant (400 m. sub nivelul marii) si cel mai bogat in saruri minerale lac din lume. In continuare, ne indreptam spre renumita statiune Qalya, pentru a face baie in Marea Moarta. Apoi, vom intra in cel mai vechi oras din lume, Ierihon, cu o scurta oprire la Dudul lui Zacheu, si popas la Muntele Carantania, locul in care a fos dus Isus de duhul pentru a fi ispitit. Cina si cazare in Betleem la hotel de 4*.
Ziua 4:
Micul dejun. Vizitam Bethleemul – Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine. Continuam cu vizita la Campul Pastorilor. Timp liber la cumparaturi. Vizitam Capela Sf. Ecaterina. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Maslinilor, vizitam Biserica Pater Noster, iar apoi coboram spre Biserica Dominus Flevit, Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor si Pestera Ghetsimani. Cina si cazare in Betleem la hotel de 4*.
Ziua 5:
Micul dejun. Incepem ziua cu parcurgerea pe jos a Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Intram in Cetatea Sfanta pe poarta Leilor, unde vom vizita Scaldatoarea Betezda. Vizitam Sfantul Mormant, Golgota, Piatra Ungerii. Continuam vizita cu Gradina Mormantului GOL. Urmeaza Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taina si a coborarii. Zidul Plangerii Cina si cazare in Betleem la hotel de 4*.
Ziua 6:
Transfer aeroport Tel Aviv. Dupa formalitatile de plecare ne vom imbarca pe cursa WIZZ AIR W6 3480 cu decolare la ora 10:00 si sosire la aeroport , ora 13:15.

Plecari  Camera Dubla
6 Septembrie 639 euro
18 Octombrie 639 euro

REZERVARE OFERTA

DETALII TURISTI


Domnul / Doamna* (obligatoriu)

 

DETALII FACTURARE (obligatoriu)


 

ALTE DETALII
CE SPUN ALTI TURISTI DESPRE ACEASTA OFERTA?

Momentan nu exista impresii din partea turistilor..

Lasa-ne impresia ta despre ISRAEL

Rating