Adormirea Maicii Domnului in Israel (23 August)


Servicii incluse:
● bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti
● transfer aeroport – hotel – aeroport
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
● 5 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 4
● transport cu autocar modern – aer conditionat
● ghid si preot
● taxele de aeroport
● bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program

Servicii neincluse:
● asigurarea medicala
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● excursiile optionale din program, Slujba de noapte la Mormantul Sfant , precum si alte excursii propuse la fata locului

Cod A001

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Mormantul Sf. Gheorghe – Ierusalim – Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 11:00 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:35. Se va incepe programul cu Biserica Sf. Gheorghe – Lod, care adaposteste mormantul Sfantului. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ierusalim – Gradina Ghetimani – Biserica Mormantul Maicii Domnului
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins. Participare la Sf. Liturghie la Mormantul Maicii Domnului. Se pleaca in procesiune cu Icoana Maicii Domnului pana la Sfantul Mormant. Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii. Optional: Slujba de noapte la Mormantul Mantuitorului locul in care va fi Icoana Maicii Domnului (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim – Muntele Eleon – Drumul Crucii – Muntele Sion – Biserica Nasterii
Mic dejun. Deplasare spre M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia unde se afla Icoana Mantuitorului facatoare de minuni – Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului – Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur. Se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Plecare spre Bethlehem la Biserica Nasterii Mantuitorului, Grota Pruncilor – ucisi in timpul regelui Irod si Biserica Sf. Ecaterina. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Mormantul lui Lazar – Sf. Ioan Iacob Romanul – Ierihon – Manastirea Sf. Gherasim
Mic dejun. Optional: Plecare spre Mormantul lui Lazar si Biserica unde a avut loc intalnirea Martei si Mariei cu Mantuitorul. Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii `Carantania`-vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V: Raul Iordan – Tiberias – Cana Galileii – Nazaret – Muntele Tabor
Mic dejun. Raul Sf. Iordan – in care a fost botezat Mantuitorul Iisus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Continuare spre Tiberias – orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru – se serveste pranzul gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel – Capernaum. Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Nazareth – Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VI: Ierusalim – Ein Karem – Tel-Aviv – Bucuresti
Mic dejun. Deplasare spre Ierusalim la Mormantul Maicii Domnului, pentru participare la Slujba de Adormire a Maicii Domnului. Plecare spre Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, decolare la 18:30 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 21:15.

Plecari Camera Dubla
23 August 599 euro

REZERVARE OFERTA

DETALII TURISTI


Domnul / Doamna* (obligatoriu)

 

DETALII FACTURARE (obligatoriu)


Data de plecare:

 

 

ALTE DETALIISunt de acord cu CONDITIILE GDPR si TERMENII SI CONDITIILE DE REZERVARE.CE SPUN ALTI TURISTI DESPRE ACEASTA OFERTA?

Momentan nu exista impresii din partea turistilor..

Lasa-ne impresia ta despre ISRAEL

Rating