ISRAEL 2019 – Craciun in Tara Sfanta (6 zile/5 nopti)


Locuri epuizate!

Tel Aviv – Bethleem – Ierusalim – Hozeva – Ierihon – Marea Moarta – Nazaret – Caana Galileii – Capernaum – Muntele Tabor – Haifa

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania EL AL;
• 5 nopti cazare cu demipensiune (bufet) la hotel 4* standard local (echivalent 3*superior european), conform
programului: 4 nopti in Bethleem si 1 noapte in Tiberias;
• transport autocar modern (dotat cu aer conditionat), pentru executarea programului;
• intrari la obiectivele precizate in program, inclusiv ;
• ghizi locali vorbitori de limba romana pe tot parcursul programului;
• vizita la manastirea Sfantul Gheorghe din Hozeva;
• transfer munte Tabor;
• insotitor roman de grup;
• asistenta la Tel Aviv in aeroport la sosire;
• taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

NU SUNT INCLUSE:
• asigurarea medicala (optionala);
• asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice;
• bauturi, mese optionale care nu sunt incluse in program;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.
• bacsisuri pnetru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 30 EURO/persoana – se practica in Israel, se achita la sosire.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
23.12.2019: Bucuresti 11:00 – Tel Aviv 13:30 durata zborului 2h30min
28.12.2019: Tel Aviv 19:30 – Bucuresti 22:15 durata zborului 2h45min

Cod oferta P004

ZIUA 1 (23.12.2019): BUCURESTI – TEL AVIV – BETHLEEM
Intalnire cu insotitorul roman de grup la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) din Bucuresti la ora 08:00. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa EL AL cu destinatia Tel Aviv (decolare la ora 11:00). Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 13:30. Dupa indeplinirea formalitatilor de intrare in Israel, ne indreptam spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sfantului Gheorghe Biruitorul (unde se afla Moastele Sfantului si Braul cu care a fost legat). Deplasare la Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sfantul Ioan, ridicata pe locul nasterii Sfantului Ioan Botezatorul. Deplasare la Bethleem. Cina si cazare la hotel Ararat 4* (standard local) sau similar in Bethleem.

ZIUA 2 (24.12.2019): BETHLEEM – IERUSALIM
Mic dejun. In Bethleem, vom vizita Biserica Ortodoxa a Nativitatii, Cripta unde s-a nascut Domnul, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui. Transfer cu microbuze arabe in desertul Iudeii (pret informativ: 5 EURO/persoana, se achita la fata locului), pentru vizitarea Manastiriior Sfantul Teodosie (secolul V) si Sfantul Sava cel Sfintit (secolul IV). Ierusalim – vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David, Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem. La ora 22:30 deplasare la Biserica Sfanta Catherina din Bethleem, unde se
oficiaza Sfanta Liturghie, care se transmite de pe platoul din fata Bisericii in intreaga lume pe posturile TV.

ZIUA 3 (25.12.2019): BETHLEEM – IERUSALIM
Mic dejun. La ora 09:30 participare la Sfanta Liturghie de la Biserica Romaneasca din Ierusalim. Urcare pe Muntele Scopus pentru vedere panoramica a orasului si a Sfintei Cetati. Incepem pelerinajul nostru (pe jos) cu Muntele Maslinilor, vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a Plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiuniilor si Biserica Mormantului Maicii Domnului. Vom intra in Cetatea Sfanta prin Poarta Sfantului Arhidiacon si Intai Mucenic Stefan si vom parcurge pe jos Via Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant.
Vizitarea Bisericii Sfantului Mormant – “Centrul Pamantului”. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea Paracliselor Sfinte. Cina si cazare la hotel in Bethleem.

ZIUA 4 (26.12.2019): IERUSALIM – HOZEVA – IERIHON – MAREA MOARTA – QUMRAN – BETHLEEM
Mic dejun. Ne deplasam pe valea Hozevei – vizitarea Manastirii Sfantul Gheorghe cu Moastele Sfantului Ioan Romanul de la Neamt Intrare in orasul Ierihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Greco–Ortodoxa unde se afla “Dudul lui Zacheu” si Biserica si Caminul Romanesc de la Ierihon. Privire asupra Muntelui Carantania si Manastirii Sfantului Gheorghe, unde Mantuitorul a fost ispitit de diavol. Coboram spre Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran (vechiul centru al Esenienilor). Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice la Qumran si la restaurant cu autoservire. Scurta oprire la Marea Moarta (45 minute). Cina si cazare la hotel in Bethleem.

ZIUA 5 (27.12.2019): BETHLEEM – TIBERIAS – CAANA GALILEII – CAPERNAUM
Mic dejun. Ne indreptam spre Galileea (in nordul Israelului), urcand pe Valea Iordanului. Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Deplasare la Caana, vizita la Biserica Grec-Ortodoxa, aflata pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Deplasare la Capernaum, oras denumit si ”Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, casa Sfantului Petru. Vom continua cu Tabha, locul unde a fost savarsita minunea inmultirii a 5 paini si 2 pesti. Apoi, urcare pe Muntele Fericirilor si vizitarea Bisericii. Optional, in functie
de timp, scurta croaziera de 45 minute (aproximativ 10 Euro/persoana) pe apele sfinte ale Marii Galileii. Cina si cazare la hotel Royal Plaza 4* (standard local) sau similar in Tiberias.

ZIUA 6 (28.12.2019): NAZARET – MUNTELE TABOR – HAIFA – TEL AVIV – BUCURESTI
Mic dejun. Ne indreptam spre Muntele Tabor. Transfer cu microbuze arabe pentru vizitarea Bisericii Grec-Ortodoxe, aflate pe locul “Schimbarii la Fata”. Deplasare la Nazaret pentru vizitarea Bisericii Ortodoxe “Sfantul Gavril” cu Izvorul Mariei, pictata de fratii Morosanu in anul 1077 si a Bisericii catolice “Buna Vestire”, cea mai mare constructie de cult din Orientul Apropiat. Deplasare la Haifa, splendid oras-port la Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel, unde vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase – etajate. Continuam cu vizitarea Bisericii Stela Maris (Steaua Marii) cu grota Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul. Parasim Haifa si ne indreptam pe langa coasta Mediteranei spre Tel Aviv, scurt tur auto al orasului Tel Aviv – Jaffa, cel mai mare si cosmopolit oras din Israel. Vizita in cetatea Jaffa. Continuam spre Aeroportul International Ben – Gurion. Imbarcare pe zbor cursa EL AL la ora 19:30. Sosirea in Bucuresti este prevazuta la ora 22:15.

23 Decembrie – 725 euro/persoana

supliment camera single 225 euro

REZERVARE OFERTA

DETALII TURISTI


Domnul / Doamna* (obligatoriu)

 

DETALII FACTURARE (obligatoriu)


Data de plecare:

 

 

ALTE DETALIISunt de acord cu CONDITIILE GDPR si TERMENII SI CONDITIILE DE REZERVARE.CE SPUN ALTI TURISTI DESPRE ACEASTA OFERTA?

Momentan nu exista impresii din partea turistilor..

Lasa-ne impresia ta despre ISRAEL

Rating