ISRAEL 2020 (4 nopti/5 zile) – plecare din IASI


Plecari anulate

Itinerariu:Tel Aviv Bethleem Ierusalim Hozeva Ierihon Marea Moarta Qumran

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Iasi Tel Aviv Iasi cu compania WIZZ AIR (zbor direct);
1 bagaj de cala de maxim 20 Kg /persoana;
1 bagaj de mana (cabina)/persoana (dimensiuni maxime: 40 cm x 30 cm x 20 cm);
check-in gratuit in aeroport;
asistenta pe aeroportul din Tel Aviv, la sosire;
4 nopti cazare cu demipensiune (bufet) la hotel categoria turist, echivalent 4* standard local (camere cu aer conditionat, telefon, TV) in Bethleem;
transport autocar modern (aer conditionat) pentru executarea programului;
ghid vorbitor de limba romana pe tot parcusrsul programului;
insotitor roman de grup;
vizita la Hozeva;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna octombrie 2019. In situatia majorarii acestor taxe de catre compania aeriana pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
catering pe timpul zborului;
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
bacsisurile pentru prestatorii locali (ex: soferi, ghizi locali): 25 EURO/persoana se practica in Israel, se achita la sosire;
bauturile racoritoare si alcoolice la mesele incluse in program;
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Iasi 06:05 Tel Aviv 08:55 durata zborului 2h50min
Tel Aviv 09:45 Iasi 12:50 durata zborului 3h05min

Cod oferta P004

Ziua 1: IASI TEL AVIV JAFFA LUD (LIDA) BETHLEEM (~107 km)Intalnire la ora 04:00 pe Aeroportul International din Iasi cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa directa WIZZ AIR cu destinatia Tel Aviv cu decolare la ora 06:00. Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 08:55. Scurt tur auto al orasului Tel Aviv – Jaffa, cel mai mare si mai cosmopolit oras din Israel. Vizita in cetatea Jaffa. Ne indreptam spre Lud, antica Lida, unde vom vizita Biserica Sfantul Gheorghe Biruitorul (unde se afla Moastele Sfantului si Braul cu care a fost legat). Deplasare la Ein Karem, patria Sfantului Ioan Botezatorul, unde vom vizita Biserica Sfantul Ioan, ridicata pe locul nasterii Sfantului Ioan Botezatorul. Transfer la Bethleem. Cina si cazare la hotel Ararat 4* standard local sau similar in Bethleem.
Ziua 2: BETHLEEM IERUSALIM (~40 km)Mic dejun. In Bethleem, vom vizita Biserica Ortodoxa a Nativitatii, Cripta unde s-a nascut Domnul, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Grota Laptelui sau Grota pruncilor. Transfer cu microbuze arabe in desertul Iudeii (pret informativ: 5 EURO/persoana, se achita la fata locului), pentru vizitarea Manastiriior Sfantul Teodosie (secolul V) si Sfantul Sava cel Sfintit (secolul IV). Deplasare cu autocarul spre Ierusalim – vizita pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul Cina cea de Taina, Mormantul Regelui David, Zidul Plangerii. Cina si cazare hotel in Bethleem.
Ziua 3: BETHLEEM IERUSALIM (~10 km)Mic dejun. Incepem o noua zi de pelerinaj la Ierusalim urcand mai intai pe Muntele Scopus. Vizita la Biserica Pater Noster (Tatal nostru) si Biserica Dintr-o Lacrima, la Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, continuam cu Biserica Mormantul Maicii Domnului. Vom intra in Sfanta Cetate prin poarta Sfantului Stefan. Vizitarea casei in care a locuit Maria in Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii AZn care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Vizita la Biserica si Caminul romanesc din Ierusalim. Cina si cazare la hotel in Betleem.
Ziua 4: IERUSALIM HOZEVA IERIHON MAREA MOARTA QUMRAN BETHLEEM (~130 km)Mic dejun. Ne deplasam pe valea Hozevei – vizitarea Manastirii Sfantul Gheorghe cu Moastele Sfantului Ioan Romanul de la Neamt. Intrare in orasul Ierihon – cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica greco-ortodoxa cu Dudul lui Zacheu. Vom aprine o lumanare la Biserica Romaneasca din Ierihon. Perspectiva vizuala spre Muntele Carantania, unde Mantuitorul a fost ispitit de Diavol. Continuam cu Marea Moarta (-400 m), cea mai joasa mare de pe glob. Scurta oprire la magazinul cu produse cosmetice la Qumran (vechiul Centru al Esenienilor) si la restaurant cu autoservire. Scurta oprire la Marea Moarta (45 minute). Cina si cazare la hotel in Betleem.
Ziua 5: BETHLEEM TEL AVIV IASI (~67 km) Plecare matinala spre Aeroportul International Ben Gourion din Tel Aviv pentru formalitatile de intoarcere in tara. Imbarcare pe cursa WIZZ AIR din Tel Aviv la ora 09:45. Aterizare la Iasi la ora 12:50.

 

11 Noiembrie – 555 euro/persoana

REZERVARE OFERTA

DETALII TURISTI


Domnul / Doamna* (obligatoriu)

 

DETALII FACTURARE (obligatoriu)


Data de plecare:

 

 

ALTE DETALIISunt de acord cu CONDITIILE GDPR si TERMENII SI CONDITIILE DE REZERVARE.CE SPUN ALTI TURISTI DESPRE ACEASTA OFERTA?

Momentan nu exista impresii din partea turistilor..

Lasa-ne impresia ta despre ISRAEL

Rating