Israel – Boboteaza la Raul Iordan, 6 zile, 2021


Plecare 14.01.2021

De aproape 2000 de ani, aici se savarseste minunea intoarcerii raului Iordan. La acest fenomen participa mii de credinciosi, care doresc sa primeasca binecuvantarea apei sfinte a Iordanului, in care a fost botezat Mantuitorul Iisus Hristos.

SERVICII INCLUSE:

TARIFUL NU INCLUDE:

bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti

transfer aeroport – hotel – aeroport

taxe de aeroport

1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse

5 nopti cazare cu demipensiune la hotel de 4*

transport cu autocar modern – aer conditionat

ghid vorbitor de limba romana

preot insotitor de grup din partea agentiei

taxele de intrare la obiectivele turistice din program

asigurare medicala / asigurare storno (recomandate)

bauturile alcoolice si racoritoare la mese

mesele de pranz

excursiile optionale din program – croaziera cu masa de peste/Sf. Sava/Muntele Tabor/Slujba de noapte la Mormantul Sfant si alte excursii propuse la fata locului (grup minim 30 pers)

bacsis pentru ghid si sofer: 5 euro/zi (se achita obligatoriu in prima zi a pelerinajului)

Cod oferta A001

ZIUA I (joi): Bucuresti – Tel Aviv – Mormantul Sf. Gheorghe – Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 11:00 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:35. Vizita la Biserica Sf. Gheorghe – Lod, care adaposteste Mormantul Sfantului. Cina si cazare Bethlehem .

ZIUA II (vineri): Nazareth – Cana Galileii – Muntele Tabor – Tiberias

Mic dejun. Nazareth – Biserica Sf. Fecioare Maria si Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca 10 euro/pers. Se continua traseul spre Tiberias – orasul construit de regele Irod in cinstea Imparatului Tiberiu. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, se va servi pranzul gustand din “Pestele Sf. Petru” (30 euro/pers). Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA III (sambata): Ierusalim – Muntele Eleon – Gradina Ghetimani – Biserica Nasterii

Mic dejun. Deplasare catre M-tele Eleon cu oprire la Biserica ortodoxa a Inaltarii Domnului si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul, Biserica Sf. Pelaghia – unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului – Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Bethlehem – Biserica Nasterii Mantuitorului, Biserica Sf. Ecaterina. Cina si cazare in Bethlehem. Optional: Participare la Slujba de Noapte la Mormantul Sfant.

ZIUA IV (duminica): Ierusalim – Drumul Crucii – Muntele Sion – Man. Sf. Sava

Mic dejun. Se va parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant, Capela Biciuirii si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Muntele Sion cu oprire la Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Bethlehem – optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii (10 euro/pers.). Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA V (luni) : Boboteaza – Miracolul Intoarcerii Raului Iordan! Hozeva – Ierihon

Mic dejun. Plecare spre Raul Iordan pentru Slujba de Sfintire a Apei, oficiate de catre Patriarhul Ierusalimului. Invesmantati in alb si plini de emotie va veti astepta randul, pentru a fi stropiti, precum Iisus si contemporanii sai in Apa Sfanta a Iordanului – simbolica Poarta a Imparatiei deschisa tainic de Hristos, Domnul Vietii si al

Invierii. Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Plecare spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu. Muntele Ispitirii “Carantania”- vedere generala. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VI (marti): Ierusalim – Sf. Mormant – Ein Karem – Tel Aviv – Bucuresti

Mic dejun. Deplasare spre Sf. Mormant. Timp liber pentru rugaciune sau cumparaturi. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, cu oprire la Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Decolare la 17:50 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 20.35.

Plecari Camera Dubla
14 Ianuarie 549 euro/ pers

Supliment single 140 euro

Reducere copil 6-12 ani in camera cu 2 adulti – 15 euro

REZERVARE OFERTA

DETALII TURISTI


Domnul / Doamna* (obligatoriu)

 

DETALII FACTURARE (obligatoriu)


Data de plecare:

 

 

ALTE DETALIISunt de acord cu CONDITIILE GDPR si TERMENII SI CONDITIILE DE REZERVARE.CE SPUN ALTI TURISTI DESPRE ACEASTA OFERTA?

Momentan nu exista impresii din partea turistilor..

Lasa-ne impresia ta despre ISRAEL

Rating