Last minute!Israel si Iordania 2019 – plecare din Bucuresti


Plecari:  23.10.2019 – Ultimele 2 locuri

Servicii incluse:
● bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti
● taxele de aeroport
● transfer aeroport – hotel – aeroport
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
● 6 nopti cazare cu demipensiune la hoteluri 4 stele si 3 stele
● transport cu autocar modern – aer conditionat
● ghid vorbitor de lb romana
● bagaj de cala 23 kg, bagaj de mana 8 kg
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program

Servicii neincluse:
● asigurarea medicala
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● mesele de pranz
● excursiile optionale din program
● taxa viza Israel si Iordania 45 euro/pers
● bacsisuri (ghizi si soferi) 25 euro/pers
(se achita la fata locului)

La plecarea din 23.10, orarul de zbor este urmatorul:
1LY 572 G 23OCT 3 OTPTLV HK50 2220 0055
2LY 571 U 29OCT 2 TLVOTP HK50 1740 2025

-Excursiile optionale din program se organizeaza pentru un grup minim de 25 pers.

Cod A001

Ziua 1

Bucuresti – Tel Aviv – Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 22:20 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 00:55. Deplasare spre hotel. Cina si cazare Bethlehem.

Ziua 2

Ierusalim – Muntele Maslinilor – Drumul Crucii – Biserica Nasterii

Mic dejun. Plecare spre Muntele Maslinilor, Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormantul Maicii Domnului, Valea Chedronului – Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur. Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Deplasare spre Bethlehem unde se viziteaza Biserica Nasterii, Biserica Sf. Ecaterina. Cina si cazare Bethlehem.

Ziua 3

Hozeva – Sf. Ioan Iacob Romanul – Ierihon – Raul Iordan – Marea Moarta

Mic dejun. Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Ierihon – este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii Carantania- vedere generala. Oprire la Raul Iordan – in care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Marea Moarta, timp liber pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Cina si cazare Bethlehem.

Ziua 4

Haifa – Nazareth – Tiberias – Iordania – Amman

Mic dejun. Deplasare spre Haifa pentru a admira faimoasele Gradini Bahais. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Continuare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita in Nazareth la Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului  vestea ca va naste pe Mesia. Tiberias – orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru – se serveste pranzul gustand din Pestele Sf. Petru (30 euro/pers.). Plecare spre Iordania. Cina si cazare Amman.

Ziua 5

Iordania – Amman – Madaba – Muntele Nebo – Amman

Mic dejun. Tur Panoramic Amman – orasul vechi Philadelphia, unul din cele 10 orase ale Decapolisului in care Mantuitorul si Apostolii au facut mai multe minuni. Plecare spre Madaba care este cetatea cu multe referinte biblice si Biserica cu mozaicul care infatiseaza harta locurilor sfinte, Biserica Ortodoxa Sf. Gheorghe. Deplasare spre Muntele Nebo – cel mai cunoscut loc biblic din Iordania, de unde profetul Moise a vazut Pamantul Fagaduintei. Cina si cazare Amman.

Ziua 6

Amman – Petra – Israel – Bethlehem

Mic dejun. Plecare spre Petra – numit si Orasul Pierdut sapat in piatra roz, redescoperit in 1812. Este situat intr-un canion adanc, iar intrarea in oras se face prin splendidul defileu colorat in 11 nuante naturale. Se pot admira Tezaurul, Mormintele Regale cu Mormantul Corintian, Mormintele Nabateene, Teatrul Roman, Biserica Bizantina. Optional: WADI RUM – cunoscut si ca Valea Lunii, situat la 60 km de Aqaba, un peisaj desertic vast care este format din chei inguste, arcade naturale, stanci inalte, rampe, zone foarte abrupte si caverne. Plimbare cu jeep-uri 4×4 prin desert (45 euro/pers). Intrare in Israel cu deplasare spre Bethlehem. Cina si cazare Bethlehem.

Ziua 7

Ierusalim – Muntele Sion – Tel-Aviv – Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina, Mormantul lui David si Zidul Plangerii. Tel Aviv – timp liber pentru plimbare pe faleza Marii Mediterane. Aici se pot vizita Biserica Sf. Petru si Podul Dorintelor. Tur panoramic Tel Aviv. Transfer la aeroportul din Tel Aviv. Decolare la 17:40 cu sosire in Bucuresti – aeroportul Henri Coanda la ora 20:25.

Durata: 7 zile | 6 nopti | Transport: Avion | Masa: DEMIPENSIUNE | Exprimare pret: /persoana DATA Camera dubla + demipensiune 18.Jun.2019 699 EUR (Supliment camera Sgl: 175 euro) 26.Sep.2019 699 EUR (Supliment camera Sgl: 175 euro) 24.Oct.2019 699 EUR (Supliment camera Sgl: 175 euro)

REZERVARE OFERTA

DETALII TURISTI


Domnul / Doamna* (obligatoriu)

 

DETALII FACTURARE (obligatoriu)


Data de plecare:

 

 

ALTE DETALIISunt de acord cu CONDITIILE GDPR si TERMENII SI CONDITIILE DE REZERVARE.CE SPUN ALTI TURISTI DESPRE ACEASTA OFERTA?

Momentan nu exista impresii din partea turistilor..

Lasa-ne impresia ta despre ISRAEL

Rating