PASTE IN TARA SFANTA 2019


Plecare 23.04.2019 – Bonus: Slujba Invierii la Sfantul Mormant !!!
Haifa – Gradinile Bahais – Nazareth – Tiberias – Cana Galileii – Tabor – Capernaum – Ierusalim – Gradina Ghetimani – Samaria -Sebastia – Marea Moarta – Sf. Sava – Hozeva – Sf. Ioan Iacob Romanul – Raul Iordan – Ierihon

Servicii incluse: Servicii neincluse:
● bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti
● 7 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 4
● transfer aeroport – hotel – aeroport
● transport cu autocar modern – aer conditionat
● ghid si preot
● taxele de aeroport
● bacsisuri (hoteluri, ghizi si soferi)
● intrarile la obiectivele turistice
asigurarea medicala
excursiile optionale din program
bauturile alcoolice si racoritoare la mese

 

ZIUA I: 23.04 (marti) Tel Aviv – Bethlehem
Intâlnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 19:55 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la ora 22:30. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA II: 24.04 (miercuri) Ierusalim – Sf. Mormant – Muntele Sion – Ein Karem
Mic dejun. Deplasare spre Ierusalim pentru rugaciune la Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii si Sfântul Mormânt. Plecare spre Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul proorocului David. Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Participare la Slujba (Denia Sf. Si Mari Joi). Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA III: 25.04 (joi) Betania – Mormantul lui Lazar – Hozeva – Sf. Ioan Iacob Romanul – Raul Iordan – Ierihon
Mic dejun. Plecare spre Mormantul lui Lazar si Biserica in care a avut loc intalnirea Martei si Mariei cu Mantuitorul. Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul, Biserica cu hramul Sf. Gheorghe si pestera Sf. Proroc Ilie Tesviteanu. Deplasare spre Raul Iordan – in care a fost botezat Mantuitorul, oprire pentru baie si botez simbolic. Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Se continua spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume, unde se viziteaza Biserica Dudul lui Zaheu, vedere generala – Muntele Ispitirii ,,Carantania„ si Asezamantul Romanesc. Participare la Slujba (Celor 12 Evanghelii). Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA IV: 26.04 (vineri) Ierusalim – Gradina Ghetimani – Drumul Crucii in Vinerea Mare!
Mic dejun. Se va incepe programul cu Muntele Eleon – Biserica cu locul in care a fost prima si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul, Biserica cu hramul Inaltarii si Sf. Pelaghia in care se afla icoana Mantuitorului Pantocrator – facatoare de minuni. Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormântul Maicii
Domnului. Muntele Maslinilor, Valea Chedronului, Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur. Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Participare la Slujba (Denia Prohodului la Sf. Mormant). Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA V: 27.04 (sambata) Ierusalim – Hristos a Inviat!!! Bethlehem – Biserica Nasterii Mantuitorului
Mic dejun. Sosire in Cetate la Sfantul Mormant, pentru participarea la slujba din cadrul Bisericii Sf. Invieri – Veniti sa luati Lumina si Hristos A Inviat! (nu se garanteaza intrarea, dar slujba este transmisa in mai multe tari, printr-un ecran pozitionat pe platoul din fata portii Jaffa). Se continua programul cu orasul Bethlehem – Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. La ora 23:00 plecare spre Sfantul Mormant, pentru Participare la slujba Invierii. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VI: 28.04 (duminica) Samaria – Sebastia – Marea Moarta
Mic dejun. Plecare spre Samaria – Nablus, localitate situata la poalele Muntelui Garizim, munte sfant al samaritenilor. Se viziteaza Biserica cu Fantana lui Iacov – locul intalnirii Mantuitorului cu femeia Samariteanca si racla cu sfintele moaste ale Sf. Nou Mc. Filumen. Deplasare catre Sebastia, unde se afla inchisoarea in care a fost inchis Sf. Ioan Botezatorul. Optional: Masa Festiva de Paste ¬(25 euro/pers.aprox.). Deplasare spre Marea Moarta pentru plaja, baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VII: 29.04 (luni) Nazareth – Tiberias – Cana Galileii – Tabor – Capernaum
Mic dejun. Vizita la Biserica Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Continuare spre Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru (15 euro/pers.), Capernaum – orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel pentru Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VIII: 30.04 (marti) Bethlehem – Sf. Sava – Tel Aviv – Bucuresti
Mic dejun. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste Pestera Magilor si mai multe Sfinte moaste (10 euro/pers).
Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv. Tur panoramic Tel-Aviv cu oprire la Marea Mediterana. Decolare la 23¬.30 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 02.15.

DATA Camera dubla + demipensiune
23.Apr.2019 – 30.Apr.2019
749 EUR (SUPLIMENT SINGLE 195 EURO)

REZERVARE OFERTA

DETALII TURISTI


Domnul / Doamna* (obligatoriu)

 

DETALII FACTURARE (obligatoriu)


Data de plecare:

 

 

ALTE DETALIISunt de acord cu CONDITIILE GDPR si TERMENII SI CONDITIILE DE REZERVARE.CE SPUN ALTI TURISTI DESPRE ACEASTA OFERTA?

Momentan nu exista impresii din partea turistilor..

Lasa-ne impresia ta despre ISRAEL

Rating