Pelerinaj în ȚARA SFÂNTĂ (5 zile/4 nopti) 585 Euro/persoana


LOCATIE PLECARE BUCURESTI, Aeroportul Henri Coanda (OTOPENI)
DURATA SEJUR 5 zile | 4 nopti
TRANSPORT AVION
MASA DEMIPENSIUNE
SERVICII INCLUSE
Bilet avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucurestitransfer aeroport-hotel-aeroport

4 nopti / demipensiune
( 4 stele)

transport cu autocar modern – aer conditionat

taxele de intrare la obiectivele turistice din program

taxele de aeroport

asistenta turistica/asistenta religioasa

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala (obligatorie)

 bauturile alcoolice si racoritoare la mese

excursiile optionale din program

NOTA

!!! Persoanele care achita excursiile optionale din tara, beneficiaza de pretul din program. Pentru plata excursiilor optionale in Israel, pretul se majoreaza cu 5 euro / optionala.

Nota:

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.

Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.

La inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii. Excursia trebuie achitata integral cu cel          putin 30 zile inaintea plecarii.

De retinut:

Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro.

Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.

Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.

In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia  de turism nu isi asuma responsabilitatea.

Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene . Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.

Orarul de zbor poate fi modificat de compania aeriana Tarom . Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions.

  • cod 42

Plecari 2023: 8 si 12 februarie

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 19:55 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 22:30. Cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ierusalim – Mt Eleon – Biserica Mormantul Maicii Domnului – Gradina Ghetimani – Drumul Crucii

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim – M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica cu a doua aflare a Capului Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia, unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni – Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului – Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Vizita la Biserica Mormantul Maicii Domnului, Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins.  Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Mt. Tabor – Nazareth – Tiberias  – Galileea – Capernaum 

Mic dejun. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea  Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Nazareth – vizitarea Bisericii Sf. Fecioare Maria si a Izvorului Maicii Domnului, unde 

Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Croaziera pe Marea Galileii  pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul  gustand din “ Pestele Sf. Petru” (35 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel – Capernaum. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Hozeva – Sf. Ioan Iacob Romanul – Raul Iordan –  Ierihon – Marea Moarta – Manastirea Sf. Gherasim

Mic dejun. Optional: Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Raul Sf. Iordan –  in care a fost botezat Mantuitorul IIsus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc – unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest  lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”-vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului  Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). 

Optional: Participare la Slujba de noapte la Mormantul Sfant (20 euro/pers) .  Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V: Bethlehem – Biserica Nasterii Mantuitorului – Sf Sava – Ierusalim – Ein Karem – Tel Aviv – Bucuresti

Mic dejun. Vizita la Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii (10 euro/pers). Deplasare spre Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul – vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. 

Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, cu oprire la Jaffa. Timp liber de-a lungul marii Mediterane. Se pot vizita bisericile Sf. Arhanghel Gavril, Sf. Petru si Podul Dorintelor. Decolare la 23:30 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 02:15.

 Plecare 08.02; 12.02.2023 – Camera dubla 585 euro/persoana
– Camera single 705 euro/persoana

REZERVARE OFERTA    CE SPUN ALTI TURISTI DESPRE ACEASTA OFERTA?

    Momentan nu exista impresii din partea turistilor..

    Lasa-ne impresia ta despre ISRAEL

    Rating