Vacanta copiilor din februarie 2023 in ISRAEL


Plecare 7.02.2023 

Rezervare Servicii incluse   Rezervare Servicii neincluse
 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Taxe de aeroport
 • Transfer cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
 • Cazare 5 nopți în hotel de 4*
 • Demipensiune
 • Intrari la obiectivele turistice
 • Asistenta turistica in limba romana
 
 • Bacsis pentru ghizi si soferi locali: 5 Euro/zi /pers. (se achita obligatoriu in prima zi a sejurului) (Neinclus)
 • Asigurare medicala si asigurare storno (Neinclus)
Rezervare Servicii optionale
 • Pachet 2 excursii optionale: 129 Euro/pers. (Optional)
 • Râul Iordan și Marea Moartă: 70 Euro/pers. (Optional)
 • Tiberias – Marea Galileea – Capernaum – Nazaret: 80 Euro/pers. (Optional)

 

Ziua 1. București – Tel Aviv – Betleem
Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinatia Tel Aviv. Transfer la Hotel Paradise 4* sau similar în Betleem pentru cină și cazare.

Ziua 2. Betleem
Mic dejun. Se vizitează Betleem, locul unde Îngerul a anuntat nașterea lui Iisus. Vizită la Peștera Sfântă, locul nașterii lui Iisus, ieslea, grota Sf. Ieronim și Biserica Sf. Caterina. Drumul continuă de-a lungul zidului Orașului Vechi spre Muntele Sion, unde se vizitează camera în care Iisus a luat ultima cină. Cină la hotel.

Ziua 3. Ierusalim
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim. Oprire pe Muntele Măslinilor pentru priveliște asupra Ierusalimului. Vizită la Capela Înăltarea Domnului și la Mănăstirea Tatăl Nostru, construită pe locul unde Iisus i-a învătat pe ucenici rugăciunea Tatăl Nostru. Parcurgerea Drumului Crucii, vizitarea Capelei Dominus Flevit, Grădinii Ghetsimani, Bisericii Agoniei și a Mormântul Maicii Domnului. Vizită la Cetatea Ierusalimului prin poarta Sf. Ștefan, Biserica Sf. Ana și Scăldătoarea Betezda. Se parcurge Via Dolorosa spre Golgota. Se vizitează Mormântul Sfânt. Retur la Betleem. Cină la hotel.

Ziua 4. Râul Iordan & Marea Moartă*
Mic dejun. Timp liber sau excursie opțională* la Iordan, locul de botez al lui Iisus, vizită panoramică a Mănastirii Carantania de la Poalele Muntelui Ispitirii. Oprire la Qumran și vizită la Marea Moartă. Cina și cazare la hotel în Betleem.

Ziua 5. Tiberias* – Marea Galileei* – Capernaum* – Nazaret*
Mic dejun. Timp liber sau excursie optională cu autocarul către Tiberias, îmbarcare pe vapor și croazieră pe Marea Galileei*. Traseul continuă către Capernaum, locul unde a stat Iisus după ce a părăsit Nazaretul. Oprire la Tabgha pentru vizitarea Bisericii Fericirii Depline, unde Iisus tinea predici. După-amiază, vizită la Nazaret, la Bazilica Vestirii. Cina și cazare la hotel în Betleem.

Ziua 6. En Kerem – Jaffa – Tel Aviv – București
Mic dejun. Deplasare cu autocarul spre En Kerem, locul de naștere al lui Ioan Botezătorul. Deplasare către Jaffa, unde se organizează un tur de oraș. Transfer la aeroport în Tel Aviv pentru check-in și îmbarcare cu destinația București Otopeni.

*** Nota: in functie de orarul de zbor, programul din ultima zi se poate organiza in prima zi a circuitului.
De retinut:

Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
Orarul de zbor poate fi modificat . Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

Data de plecare Tarif de persoana
17.04.2022/ 829 euro

REZERVARE OFERTA  CE SPUN ALTI TURISTI DESPRE ACEASTA OFERTA?

  Momentan nu exista impresii din partea turistilor..

  Lasa-ne impresia ta despre ISRAEL

  Rating