Circuit Economic Israel*2023 Pe Urmele Mantuitorului!


Plecari: 16.11, 07.12.2023 compania ELAL

Sa pasesti pe urmele Mantuitorului Hristos in locurile cele mai sfinte ale lumii crestine este un vis pe care fiecare dintre noi il are in suflet.Orice pelerinaj in Ţara Sfanta incepe si se termina in vechiul Ierusalim

LOCATIE PLECARE BUCURESTI, Aeroportul Henri Coanda (OTOPENI)
DURATA SEJUR 6 zile | 5 nopti
TRANSPORT AVION
MASA DEMIPENSIUNE
SERVICII INCLUSE
Bilet avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucurestitransfer aeroport-hotel-aeroport

5 nopti / demipensiune
(4 stele)

transport cu autocar modern – aer conditionat

taxele de intrare la obiectivele turistice din program

taxele de aeroport

asistenta turistica/asistenta religioasa

SERVICII NEINCLUSE
asigurarea medicala (obligatorie)

 bauturile alcoolice si racoritoare la mese

excursiile optionale din program

NOTA

!!! Persoanele care achita excursiile optionale din tara, beneficiaza de pretul din program. Pentru plata excursiilor optionale in Israel, pretul se majoreaza cu 5 euro / optionala.

Nota:

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.

Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.

Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.

La inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii. Excursia trebuie achitata integral cu cel          putin 30 zile inaintea plecarii.

De retinut:

 Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro.

Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.

Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.

In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia  de turism nu isi asuma responsabilitatea.

Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene . Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.

Orarul de zbor poate fi modificat de compania aeriana Tarom . Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions.

 • cod 42

Descriere

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Mormantul Sf. Gheorghe – Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:20. Vizita la Biserica Sf. Gheorghe – Lod, care adaposteste Mormantul Sfantului. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ierusalim – Ein Karem – Muntele Eleon – Bethlehem – Biserica Nasterii Mantuitorului
Mic dejun. Plecare spre Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Se continua cu M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica cu prima si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia, unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni – Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului – Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Deplasare spre Bethlehem, unde se va vizita Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim – Biserica Mormantul Maicii Domnului – Gradina Ghetimani – Drumul Crucii
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, vizita la Biserica Mormantul Maicii Domnului, Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins.Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Vizita la Zidul Plangerii. Optional: Participare la Slujba de noapte la Mormantul Sfant (20 euro/pers).Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Hozeva – Sf. Ioan Iacob Romanul – Raul Iordan – Ierihon – Marea Moarta – Manastirea Sf. Gherasim
Mic dejun. Optional: Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Raul Iordan – in care a fost botezat Mantuitorul IIsus Hristos, oprire pentru botezul simbolic. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc – unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii Carantania – vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V: Mt. Tabor – Nazareth – Tiberias – Galileea – Capernaum
Mic dejun. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Nazareth – vizitarea Bisericii Sf. Fecioare Maria si a Izvorului Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia. Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din Pestele Sf. Petru (35 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel – Capernaum. Deplasare spre Haifa pentru panorama asupra faimoaselor gradini Bahais. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VI: Tel Aviv – Jaffa – Bucuresti Mic dejun. Plecare spre aeroportul din Tel Aviv cu oprire la Jaffa. Timp liber pentru o scurta plimbare de-a lungul Marii Mediterane. Se pot vizita Bisericile Sf. Arhanghel Gavril, Sf. Petru si Podul Dorintelor. Decolare din Tel Aviv la 17:50 cu sosire in Bucuresti – aeroportul Henri Coanda la ora 20:35.

SERVICII INCLUSE
-bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti
– 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bautura inclusa
-5 nopti cazare cu demipensiune la hotel de 4* conform normelor locale
-transfer aeroport – hotel – aeroport
-transport cu autocar modern – aer conditionat
-ghid si preot
-taxele de aeroport
-taxele de intrare la obiectivele turistice din programe
-bagaj de mana 8 kg si bagaj de cala 23 kg

TARIFUL NU INCLUDE
-asigurarea medicala si asigurarea storno (recomanadate)
-bauturile alcoolice si racoritoare la mese
-mesele de pranz
-excursiile optionale din program,Slujba de noapte la Mormantul Sfant , precum si alte excursii propuse la fata locului (grup minim 25 pers)
-bacsisuri 5 euro/zi/pers (ghid, sofer, hoteluri) – se achita obligatoriu in prima zi la sosirea in Israel

!!! Persoanele care achita excursiile optionale din tara, beneficiaza de pretul din program. Pentru plata excursiilor optionale in Israel, pretul se majoreaza cu 5 euro / optionala.

Nota:
-Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
-Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate in program.
-Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
-Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentieLa inscriere se achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii.

De retinut:
-Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu eensoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro.
-Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
-In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
-Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
-Orarul de zbor poate fi modificat . Va rugam sa verificati orarul de zbor cu 24 ore inainte de plecare. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
-Pentru alte Conditii de calatorie in contextul actual COVID-19: va recomandam sa va informati de pe site-ul www.mae.ro/travel-conditions.

Durata: 6 zile | 5 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret:

DATA Camera dubla + demipensiune
16.11, 07.12.2023 719 EUR (Supliment Single: 165 euro)

Sa pasesti pe urmele Mantuitorului Hristos in locurile cele mai sfinte ale lumii crestine este un vis pe care fiecare dintre noi il are in suflet.Orice pelerinaj in Ţara Sfanta incepe si se termina in vechiul Ierusalim

LOCATIE PLECAREBUCURESTI, Aeroportul Henri Coanda (OTOPENI)DURATA SEJUR6 zile | 5 noptiTRANSPORTAVIONMASADEMIPENSIUNESERVICII INCLUSE

Bilet avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucurestitransfer aeroport-hotel-aeroport

 

5 nopti / demipensiune
(3 sau 4 stele)

transport cu autocar modern – aer conditionat

taxele de intrare la obiectivele turistice din program

 

taxele de aeroport

asistenta turistica/asistenta religioasa

   

SERVICII NEINCLUSE

asigurarea medicala (obligatorie)

 

 bauturile alcoolice si racoritoare la mese

excursiile optionale din program

 

NOTA- Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
– Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate in program.
– Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
– Persoanele – si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
– Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie.
– Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
– Tariful este stabilit pentru un numar minim de 45 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful va fi majorat astfel:

 • grup 21 -29 persoane tariful se majoreaza cu 40 Euro/pers.
 • grup 30 -35 persoane tariful se majoreaza cu 30 Euro/pers.
 • grup 35 -44 persoane tariful se majoreaza cu 20 Euro/pers.

DE RETINUT!

 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
 • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
 • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
 • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism, nu isi asuma responsabilitatea.
 • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
 • Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu 24 ore inainte de plecare. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
 • Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificari pana la data plecarii.
 • cod 42