Program Economic Pelerinaj Israel ( 6 nopti)


Israel – Pelerinaj in Tara Sfanta plecari din Bucuresti. Excursii Ierusalim.

Plecari 2022: 10.05; 23.05; 21.06; 06.09.

Servicii incluse:

● bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
● transfer aeroport – hotel – aeroport;
● 6 nopti cazare cu demipensiune la hotel de 3* si 4*;
● transport cu autocar modern – aer conditionat;
● ghid si preot;
● taxele de aeroport;
● bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi);
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program.

Servicii neincluse:

● asigurarea medicala si storno cu acoperire Covid-19;
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese;
● mesele de pranz;
● excursiile optionale din program, slujba de noapte la Mormantul Sfant, precum si alte excursii propuse la fata locului.

DE RETINUT!

 • Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
 • Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
 • Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
 • In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
 • Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
 • Compania aeriana / orarul de zbor se pot modifica. Va rugam sa verificati orarul de zbor cu 24 ore inainte de plecare. Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
 • Contravaloarea taxelor de aeroport poate suferi modificari pana la data plecarii.

NOTA

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate in program.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
 • Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
 • Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
 • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
 • Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic tariful se majoreaza.
 • cod 42

ZIUA I: Bucuresti – Tel Aviv – Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 22:20 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 00:55. Transfer la hotel, cazare in Bethlehem.

ZIUA II: Betlehem- Sf. Sava – Ein Karem – Betania.

Mic dejun. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii (10 euro/pers). Continuam programul cu vizitarea Manastirii Sfantul Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste. Plecam spre Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizitam Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Continuam cu Betania- orasul lui Lazar, se viziteaza lacasul unde a avut loc intalnirea Martei si Mariei cu Mantuitorul. Optional: Participarea la slujba de noapte la Mormantul Sfant ( 20 Euro/persoana). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim – Muntele Eleon – Betlehem – Biserica Nasterii Mantuitorului

Mic dejun. Plecam spre M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni – Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului – Locul Judecatii de Apoi si Poarta de aur. Ne indreptam spre Muntele Sion, vizitam Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul lui David, apoi continuam cu Zidul Plangerii. Ne intoarcem in Betlehem, vizitam Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sfanta Ecaterina. Cina si cazare in Betlehem.

ZIUA IV: Ierusalim – Biserica Mormantul Maicii Domnului – Gradina Ghetimani – Drumul Crucii

Plecam spre Ierusalim, vizita la Mormantul Maicii Domnului, Gradina Ghetimani – locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce.  Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V: Hozeva – Sf. Ioan Iacob Romanul – Raul Iordan – Ierihon – Marea Moarta – Manastirea Sf. Gherasim

Mic dejun. Optional: Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Raul Sf. Iordan – in care a fost botezat Mantuitorul IIsus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc – unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii `Carantania`-vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran – vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA VI: Mt. Tabor – Nazareth – Tiberias – Galileea – Capernaum

Mic dejun. Optional: Muntele Tabor – Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Nazareth – vizitarea Bisericii Sf. Fecioare Maria si a Izvorului Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Cana Galileii – Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servi pranzul gustand din ` Pestele Sf. Petru` (30 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel – Capernaum. Deplasare spre Haifa pentru panorama asupra faimoaselor gradini Bahai`s. Cina si cazare Bethlehem sau Nazareth.

ZIUA VII: Tel Aviv – Yafo – Bucuresti

Mic dejun. Vizitam Biserica Sf. Gheorghe – Lod, care adaposteste mormantul Sfantului. Plecam spre aeroportul din Tel-Aviv, ne oprim in Tel-Aviv Yafo unde avem timp liber pentru plimbare de-a lungul Marii Mediterane. Decolare la 18:30 cu sosire in Bucuresti – Henri Coanda la ora 21:10

Daca iti doresti sa mergi in  pelerinaj Ierusalim, acest circuit este alegera potrivita pentru o vacanta de neuitat in Israel. Este un program spiritual care aduna un numar mare de obiective religioase si excursii intr-un timp scurt. Pelerinajul include transport cu autocarul si cazare cu mic dejun si cina si vei fi insotit de ghid si preot. Pelerinajul la Mormantul Sfant este cu siguranta o calatorie de facut macar o data in viata.

Plecari 2022: 10.05; 23.05; 21.06; 06.09.

Loc in Dbl 589 € ;Supliment Single 165 €;  Copil 2-12 ani in camera cu 2 adulti -30 €

Servicii incluse:

● bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti;
● transfer aeroport – hotel – aeroport;
● 5 nopti cazare cu demipensiune la hotel de 3* si 4*;
● transport cu autocar modern – aer conditionat;
● ghid si preot;
● taxele de aeroport;
● bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi);
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program.

Servicii neincluse:

● asigurarea medicala si storno cu acoperire Covid-19;
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese;
● mesele de pranz;
● excursiile optionale din program, slujba de noapte la Mormantul Sfant, precum si alte excursii propuse la fata locului.

REZERVARE OFERTA

[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]


CE SPUN ALTI TURISTI DESPRE ACEASTA OFERTA?

Momentan nu exista impresii din partea turistilor..

Lasa-ne impresia ta despre ISRAEL

Rating